LA NOSTRA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Nostra. Meer weten? Ontdek meer

12 nov 2022 om 1:49 Pizza's zijn tijdens het transport schuin gehouden en alle toppings zijn er af geschoven. Ook waren de pizza's op een aantal punten verbrand.
5 nov 2022 om 21:04 Vulling leek wel pudding. Kaas was vloeibaar en stolde niet. Kaas was korrelig en vreemde smaak. Geen groente geproefd, daarbij alles smaakloos. Zelfs de kruidenboter is niet meer wat het was. Meerdere keren besteld, vriendelijk kwaliteit erg afgenom
5 nov 2022 om 20:57 Nog nooit zo teleurgesteld geweest in een pizza
5 nov 2022 om 19:26 Heb eerder besteld was altijd erg lekker maar heb nog nooit zo'n vieze pizza gegeten Er zat nauwelijks wat op de pizza het vet droop eraf Ook die van mijn dochter was niet te eten is zo in de container beland Vind dit heel erg jammer ik ga niet meer
29 okt 2022 om 22:07 De allereerste keer dat wij bestelden bij La Nostra was echt heerlijk! Maar helaas werd de kwaliteit steeds minder. Nu voor de 4e keer besteld en helaas is het de laatste keer geweest voor ons... wat echt heel jammer is
29 okt 2022 om 19:51 Bestel hier niets meer. Naam pizza niet waardig. Veel te duur. Niet lekker. Slecht belegd. Gewoon smerig. Schande dat dit wordt verkocht.
18 okt 2022 om 23:47 Wat een lekkere pizza moest zijn eindigde in bedreiging zonder pizza en zonder geld terug...
15 okt 2022 om 20:17 Pizza's waren koud en het beleg lag naast de pizza
8 okt 2022 om 20:18 Het eten was heerlijk
6 sep 2022 om 18:31 Halve pizza doorweekt met vet en is taai. Bezorging wel prima
4 sep 2022 om 0:25 Pizza slap en de doos zat onder het vet Gewoon niet lekker Ik bestel der niks meer
29 aug 2022 om 8:17 Na 2x bellen, kwam dan eindelijk na 2uur en 15 min. De pizza. Bezorger zn auto was stuk en als ik via eigen website of via telefoon zou bestellen had ik voorrang gekregen. Hoe slecht! 1 ster niet waard